Στέφανος Ζούμπας | “Στόχος της παράταξης του ΠΑΣΟΚ είναι να πάμε σε δεύτερο γύρο στην Περιφέρεια Ηπείρου”

"Τιμητικό όταν το ΠΑΣΟΚ θέλει να ηγηθώ για την Περιφέρεια Ηπείρου"

“Είναι τιμητικό όταν το ΠΑΣΟΚ θέλει να ηγηθώ μιας τέτοιας μεγάλης προσπάθειας για την Περιφέρεια Ηπείρου”. Με αυτή την φράση ο Στέφανος Ζούμπας ,σε συνέντευξή του στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, σχολίασε τις πληροφορίες που του τέθηκαν για επιλογή του ως υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Ήπειρο.

Ο Σ. Ζούμπας, πρ. γραμματέας της Ν.Ε. Ιωαννίνων, δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων, και με πολυετή θητεία στον χώρο του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο , τόνισε επίσης ότι “υπάρχει ανανέωση προσώπων και προτάσεων που έχει φέρει στην πολιτική το ΠΑΣΟΚ”, υπενθύμισε την θετική συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ σε θέματα που αφορούν γενικά την Αυτοδιοίκηση, ανέφερε ότι “το ΠΑΣΟΚ οφείλει να έχει δικό του υποψήφιο”, και πρόσθεσε ότι “πρέπει να μιλήσουμε με ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμα της Αυτοδιοίκησης” υπογραμμίζοντας ότι “το εγχείρημα είναι πολιτικό”.

Για την υποψηφιότητα του Γιάννη Στέφου από τον ΣΥΡΙΖΑ για επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ , είπε πως “ο κάθε πολιτικός χώρος έχει κάνει τη δική του επιλογή ,όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος”,

Χαρακτήρισε “φαινόμενο” τον σημερινό Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη με αφορμή τις συνεχείς διαδοχικές εκλογικές νίκες ,και πρόσθεσε ότι “στόχος της παράταξης του ΠΑΣΟΚ είναι να πάμε σε δεύτερο γύρο στην Περιφέρεια Ηπείρου”. 

In this article

Join the Conversation