Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νταή ο Αλέκος Πάσχος

Οι ανακοινώσεις

Την συμμετοχή του Αλέκου Πάσχου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» για το Δήμο Ηγουμενίτσας, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής Παναγιώτης Νταής.

Στην Σχετική ανακοίνωσή ο Παναγιώτης Νταής αναφέρει:

“Σήμερα βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη και τιμητική θέση να ανακοινώσουμε τη συμπόρευσή μας με τον Αλέκο Πάσχο, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
Ο Αλέκος Πάσχος, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ηγουμενίτσα στον τομέα της εστίασης εδώ και πολλές δεκαετίες και εκλέγεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου από το 2006 έως και σήμερα, κατακτώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του με σκληρή δουλειά, ισονομία και διαφάνεια. Τα αποτελέσματα του έργου του είναι ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η υλοποίηση δράσεων προβολής και εξωστρέφειας.
Η συμμετοχή του στο Συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» σηματοδοτεί την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ της αυτοδιοίκησης και της τοπικής επιχειρηματικότητας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως: τουρισμός, ανάπτυξη, πρωτογενής τομέας, προβολή – προώθηση της περιοχής, υποστήριξη επιχειρηματικότητας, αύξηση της απασχόλησης κ.α. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Ηγουμενίτσας και τους κατοίκους του.”

Σε σχόλιο του ο πρόεδρος του επιμελητηρίου αναφέρει:

“Το κοινό όραμα μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηγουμενίτσας Παναγιώτη Νταή για την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη και να συστρατευτώ στην πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα «Συμμαχίας Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης».
Συμπορευόμαστε για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη μας για την πόλη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε, ώστε να βάλουμε ένα τέλος στην χρόνια στασιμότητα της Ηγουμενίτσας, ξεκινώντας μια εποχή «Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης».
Με την πολυετή εμπειρία μου, η οποία αποκτήθηκε από τις σημαντικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, είμαστε στη θέση να δώσουμε μια νέα ώθηση στη σχέση και συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Δήμου Ηγουμενίτσας, τους οποίους βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε ως συμμάχους στον αγώνα μας.
Σε αυτή την προσπάθεια μας, σας θέλουμε δίπλα μας, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλου είδους καταβολές.
Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να εργαστούμε για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε.
Όλοι, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, έχουν θέση στην μεγάλη κοινωνική συμμαχία για την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη του Δήμου Ηγουμενίτσας”
In this article

Join the Conversation