Γνωρίστε την Acheron Outdoors και δημιουργήστε εμπειρίες υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στον μυθικό Αχέροντα

Η αναρρίχηση σε τεχνητό τοίχο και οι υπόλοιπες δραστηριότητες της εταιρείας εναλλακτικού τουρισμού με έδρα τη Γλυκή

Η Acheron Outdoors είναι μια εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού με έδρα τη Γλυκή Θεσπρωτίας, η οποία έχει ως αντικείμενο την οργάνωση και την υλοποίηση υπαιθρίων δραστηριοτήτων αναψυχής – περιπέτειας, με έμφαση στα αθλήματα βουνού.

Ιδρύθηκε το 2023 από τη Σεμίνα Νάνη, Πτυχιούχο Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδίκευση: «Αθλητικός Τουρισμός και Αναψυχή», κάτοχο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Προπονήτριας Αναρρίχησης από τη ΓΓΑ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Διδάκτορα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Τι είναι η Αναρρίχηση σε Τεχνητό Τοίχο;

Η Αναρρίχηση σε Τεχνητό Τοίχο αφορά στην αναρρίχηση των συμμετεχόντων σε ειδικά διαμορφωμένους τεχνητούς αναρριχητικούς τοίχους σε υπαίθριο ή εσωτερικό περιβάλλον, που αναπαριστούν το φυσικό ανάγλυφο του βράχου. Οι τοίχοι είναι εξοπλισμένοι με τεχνητά πιασίματα και πατήματα, ο τρόπος τοποθέτησης των οποίων χαρακτηρίζει και τη δυσκολία της εκάστοτε διαδρομής.

Ποια είναι τα οφέλη της Αναρρίχησης σε Τεχνητό Τοίχο;

Το άθλημα της αναρρίχησης είναι μία συναρπαστική και ψυχαγωγική εναλλακτική δραστηριότητα που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθιση τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα. Γενικά, θεωρείται μία από τις καλύτερες μορφές άσκησης, δεδομένου ότι βελτιώνει τη δύναμη, την ισορροπία, την ευλυγισία και τον συντονισμό, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοσυγκέντρωσης, της αυτοεκτίμησης, της αυτοπεποίθησης και της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας!

Αναρρίχηση σε Τεχνητό Τοίχο με την Acheron Outdoors!

Εδώ μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο Ολυμπιακό άθλημα της αναρρίχησης, καθώς και να δοκιμάσουν τόσο τις σωματικές, όσο και τις πνευματικές τους ικανότητες!

Ο Τοίχος Αναρρίχησης της Acheron Outdoors με συνολικό ύψος 8 μέτρα αποτελεί τον πρώτο τοίχο αναρρίχησης στον ποταμό Αχέροντα της Γλυκής, καθώς και έναν από τους υψηλότερους τεχνητούς τοίχους σε υπαίθριο περιβάλλον που υπάρχουν στην Ελλάδα. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές τεχνικές προδιαγραφές και τα σύγχρονα κατασκευαστικά πρότυπα και διαθέτει πιστοποίηση από τον φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ελάτε και εσείς να σκαρφαλώσετε μαζί μας με φόντο τον αγέρωχο όλων, μεγαλοπρεπή και μυθικό Αχέροντα!

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Παιδικά πάρτι.
  • Ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα για παιδιά και εφήβους, ηλικίας 5-17 ετών.
  • Ορεινή Πεζοπορία.
  • Ποταμοδιάσχιση.
  • Αναρρίχηση Βράχου.
  • Προγράμματα Εργασιακού Αθλητισμού.
  • Προγράμματα Θεραπείας μέσω της περιπέτειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις επισκεφθείτε την σελίδα της UPIRIA!





In this article

Join the Conversation