Σειρά διερευνητικών επαφών από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Ανακοίνωση

Ευρεία σύσκεψη των αυτοδιοικητικων στελεχών του Συριζα, σε διευρυμένη σύνθεση πραγματοποιήθηκε εχτες στο Καρβουνάρι.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και το εκλεγένο μέλος στο Π.Σ Δ. Σακαρέλης. Μετά απο δύσκολη αλλά διεξοδική συζήτηση οι παρευρισκόμενοι ομόφωνα συμφώνησαν πως η παρούσα Δημοτική αρχή διέψευσε τις προσδοκίες των πολιτών και ήταν κατώτερη των πραγματικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας για αυτό και πρέπει να συγκροτηθεί ομάδα απο άλλους ανθρώπους ποιο οραματικούς, ποιο συγκρουσιακούς και ποιο ικανούς να θεσουν ζητήματα και να βρούν λύση για αυτά.

Με βάση την διαπίστωση αυτή συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή με τον Α, Μπάμπα, Η. Φωτίου και Σ. Κωλέτση, με σκοπό την συνάντηση με τους επικεφαλείς όσων φιλοδοξούν να ηγηθούν παρατάξεων για την δημιουργία κοινής παράταξης με προοπτική νίκης. Τα αυτοδιοικητικα στελέχη του Συριζα θα στελεχώσουν την καινούργια παράταξη, στην βάση κοινού προγράμματος που θα είναι κοντά στα προβλήματα της τοπικης κοινωνίας και θα προτάξει θέματα προς άμμεση επίλυση με κυριο αυτο του νερού και της άρδευσης του κάμπου της Παραμυθιάς.

Στη σύσκεψη ακόμη τονίστηκε πως η παράταξη που θα συγκροτηθεί θα πρέπει να επιμείνει στο «ανεξάρτητο» του χαρακτήρα της, ο ηγέτης που θα επιλεγεί θα πρέπει να ενωνει και να εμπνέει, και στο ότι η κίνησή αυτή θα αποτελεί ένα διαρκές ανοικτό προσκλητήριο σε όλους του προοδευτικούς πολίτες και σε όσους διαφωνούν με την σημερινή ασκούμενη πολιτική στον δήμο Σουλίου.In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!