Παραιτήθηκε από θεματικός Αντιπεριφερειάρχης o Οδυσσέας Πότσης μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχλησή

Δεκτή η παραίτηση απο τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη. Η επιστολή παραίτησης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Θεματικος Αντιπεριφερειάρχης  Οδυσσέας Πότσης, μετα απο καταγγελία για σεξουαλική παρενόχλησή, από απασχολούμενη στο ιατρείο του.

O Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης έκανε δεκτή σήμερα την παραίτηση  στην οποια ο Οδυσσέας Πότσης, αναφέρει ότι πρόκειται «ψευδή, αήθη και συκοφαντική σε βάρος του κατηγορία και οι υπόλογοι θα δώσουν λόγο στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

“Ο Περιφερειάρχης και η Περιφερειακή Αρχή, σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Η επιστολή παραίτησης

“Κ. Περιφερειάρχη,

Ενόψει της σε βάρος μου αήθους και συκοφαντικής καταγγελίας απασχολούμενης στο ιατρείο μου, περί δήθεν σεξουαλικής παρενόχλησής της που δημοσιοποιήθηκε, πριν καν λάβω γνώση του περιεχομένου της, με πρωτοβουλία του επικεφαλής ήσσονος αντιπολίτευσης, υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη.

Η χρονική στιγμή που λαμβάνει χώρα η καταγγελία σε συνδυασμό με την επιχειρούμενη αυτόματη πολιτική εκμετάλλευση της, καθιστά ηλίου φαεινότερη τη στόχευσή της. Ενόψει αυτών, πιστεύω ότι η παραίτησή μου διευκολύνει την ομαλή πορεία της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές. Για την επί σειρά ετών εμπιστοσύνη σας εκφράζω ολόθερμες ευχαριστίες.

Παράλληλα σας διαβεβαιώνω ότι η ψευδής, αήθης και συκοφαντική σε βάρος μου κατηγορία θα κονιορτοποιηθεί και οι υπόλογοι θα δώσουν λόγο στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννινα 17-07-2023
Οδυσσέας Πότσης”



In this article

Join the Conversation