Σ. Ζούμπας | “Η Ήπειρος τον Οκτώβριο θα κάνει τη μεγάλη αλλαγή”

Δήλωση

Και επίσημα από το μεσημέρι της Κυριακής ο Στέφανος Ζούμπας είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο. Η απόφαση ελήφθη από την επιτροπή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του κόμματος και σε πρώτη φάση ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε έξι περιφέρειες της χώρας.

Η επιλογή του Στέφανου Ζούμπα είχε οριστικοποιηθεί πριν από λίγες ημέρες και πλέον ανακοινώθηκε επίσημα. Ο ίδιος είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ιωαννιτών, έχει διατελέσει στο παρελθόν περιφερειακός σύμβουλος και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την φορά αναλαμβάνει ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο όμως έχει και πολλές προκλήσεις.

Μεγάλη ευθύνη και μεγάλη πρόκληση χαρακτηρίζει ο ιδιος την επιλογή που έγινε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στις Περιφερειακές εκλογές με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Στην πρώτη δήλωση μετά την επίσημη ανακοίνωση, σημειώνει ότι στόχος είναι να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο και να καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Στόχος είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου να γίνει η μεγάλη αλλαγή.

Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρει:

«Η επιλογή που έγινε από το ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό μου, αποτελεί για εμένα μια μεγάλη ευθύνη αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη πρόκληση. Τεράστιο χρέος μου είναι να συγκροτήσουμε μια αξιόμαχη παράταξη που θα καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Ήπειρο. Η πρόκληση είναι να δουλέψουμε με συνέπεια και στρατηγικό σχεδιασμό ώστε ο τόπος μας να πάρει την θέση που του αξίζει στο χάρτη της χώρας και των Βαλκανίων.

Θα πορευτώ ως ίσος μεταξύ ίσων. Με άξιους και ικανούς συνεργάτες που θα παρουσιάσουμε το επόμενο διάστημα και με προτάσεις. Με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν.

Η περιφέρειά μας βιώνει την απόλυτη στασιμότητα. Αποσπασματικές παρεμβάσεις χωρίς πρόγραμμα. Αποσπασματικά έργα χωρίς σχέδια.

Απέναντι σε αυτά θα αντιτάξουμε την συνεργασία, την διαβούλευση, τον στρατηγικό σχεδιασμό.

Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι πολλά για να πάνε χαμένα. Ξεκινούμε. Με τη βεβαιότητα ότι τον Οκτώβριο η Ήπειρος θα κάνει την μεγάλη αλλαγή.»



In this article

Join the Conversation