Έβγαλε ξαπλώστρα στην Εγνατια οδο και κοιμήθηκε

Επενέβη η αστυνομία

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο σήμα έλαβαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί που είχαν βραδινή βάρδια στα Γιάννενα.

Πιο συγκεκριμένα ένας αλλοδαπός τουρίστας που κινούνταν με το όχημά του στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα ,λίγο μετά τη σήραγγα Δωδώνης έκανε στην άκρη ,έβγαλε από το αυτοκίνητό του μία ξαπλώστρα από αυτές που χρησιμοποιούμε στις παραλίες και έπεσε να κοιμηθεί.

Το περίεργο αυτό καλοκαιρινό σκηνικό όπως ήταν αναμενόμενο άφησε άφωνους τους διερχόμενους οδηγούς και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Έτσι λίγο μετά τη 01.00 κλιμάκιο της Άμεσης Δράσης μετέβη στο σημείο. Ο τουρίστας είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πως είχε χαθεί και γι’ αυτό έβγαλε την ξαπλώστρα για να καθίσει να ξεκουραστεί και να πάρει έναν… υπνάκο.

Οι αστυνομικοί του εξήγησαν πως αυτό που έκανε απαγορεύεται καθώς είναι επικίνδυνο όχι μόνο στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο οδικό δίκτυο της χώρας.

Του συνέστησαν δε για την ασφάλειά του να μεταβεί σε πάρκινγκ που υπάρχει σε κοντινή απόσταση από το σημείο του συμβάντος ενώ του έδωσαν και οδηγίες για τη συνέχεια του ταξιδιωτικού του προορισμού, ελπίζοντας χωρίς νέες παράτολμες πρωτοβουλίες.



Απο το epirustvnews

In this article

Join the Conversation