Σ. Ριζόπουλος | Η αποτυχία του ΒΙΟΠΑΘΕ και το οικιστικό σχέδιο αξιοποίησης του .

Δελτίο τύπου

Την αποτυχημένη προσπάθεια για την ίδρυση του βιοτεχνικού πάρκου στη Θεσπρωτία καταγράφει σε  νέο βίντεο ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, μαζί με τους υποψηφίους της Π.Ε. Θεσπρωτίας Μάγδα Τάτση και Βαγγέλη Μπαϊκούση βρέθηκαν στο σημείου του βιοτεχνικού πάρκου.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, η συνολική έκταση που προορίζεται για την ανάπτυξη του πάρκου  είναι περίπου 230 στρέμματα. Ωστόσο μέχρι στιγμής έχει αξιοποιηθεί περίπου η μισή   με την παρουσία μόνο τεσσάρων βιοτεχνικών μονάδων.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ «τρέχει» σχεδόν 20 χρόνια αλλά το ενδιαφέρον για ανάπτυξη μιας κοιτίδας παραγωγής στο σημείο είναι ελάχιστο με αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα να στέφεται με απόλυτη αποτυχία.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Ηπείρου πιάνει το νήμα από προηγούμενο βίντεο στην Ηγουμενίτσα όπου είχε προτείνει την κατασκευή ενός οργανωμένου οικισμού για να καλύψει τις ανάγκες στέγασης που θα δημιουργηθούν με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, και  δείχνει το σημείο του βιοτεχνικού πάρκου.

 Στο νέο βίντεο κάνει ένα βήμα παραπάνω και καταθέτει την πρόταση για αξιοποίηση του χώρου που προορίζονταν για βιοτεχνικό πάρκο ως οργανωμένο συγκρότημα κατοικιών.

Το πρόγραμμα των Οριζόντων Ηπείρου για την διακυβέρνηση τους στην Ήπειρο αποδεικνύεται συνεκτικό, οργανωμένο και απόλυτα δομημένο. Η  κάθε πρόταση «κουμπώνει» με την άλλη για ένα ενιαίο σχέδιο έργων που θα δώσουν ώθηση σε όλη την Περιφέρεια.




In this article

Join the Conversation