Αντιγόνη Φίλη | “ΝΑΙ στη συλλογική προσπάθεια με τον Θανάση Ντάνη”

"Με γνωρίζετε απο τις θεσμικές μου θέσεις, το έργο μου και την εν γένει παρουσία μου στα κοινά και δημιουργήσαμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης"

Δεν χρειάζονται συστάσεις ανάμεσά μας καθότι όχι μόνο η θεσμική μου θέση από το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου αλλά και το έργο μου και η εν γένει παρουσία μου στα κοινά αποτελούν την απόδειξη αγάπης για τον τόπο μας.

Μέσω της συνεχόμενης επαφής και επικοινωνίας μας δημιουργήσαμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που μας συνδέει μέχρι και σήμερα. Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές επέλεξα να κατέλθω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου Αθανάσιο Ντάνη.

Ο Δήμος Σουλίου είναι ο τόπος που ζω, δρω και αγαπώ. Ο τόπος που μεγαλώνω τα παιδιά μου και θα ήθελα να συμβάλλω στην ανάπτυξή του δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι μας να έχουν κίνητρα να παραμείνουν ή να επιστρέψουν εδώ με το πέρας των σπουδών τους.

Αποδέχτηκα την πρόταση συμμετοχής μου στο συνδυασμό του κυρίου Ντάνη χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί γνωρίζω τον ακέραιο χαρακτήρα του, την έντονη προσωπικότητά του και τις αξίες που πρεσβεύει. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου εξάσκησης στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου με την άριστη επιστημονική του κατάρτιση εκτελεί τα ιατρικά του καθήκοντα με σεβασμό στην επιστήμη, στους ασθενείς και στους συναδέλφους του. Παράλληλα μου εξέφρασε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τις ανησυχίες του για το μέλλον του τόπου μας, ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες και διαπίστωσα πως μας συνδέει ενα κοινό όραμα να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε τον τόπο μπροστά.

ΝΑΙ λοιπόν στη συλλογική προσπάθεια με σκοπό να ενώσουμε ελπίδες, με διάθεση να συνεισφέρουμε με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Να παλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους που περιμένουν από τον δήμο μας, τον τόπο μας “τον μικρό τον μέγα”, να φανεί αντάξιος της ιστορίας του και να καταστεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων.
.

Φίλη Αντιγόνη Βασιλική
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος δήμου Σουλίου




In this article

Join the Conversation