Ο Κωνσταντίνος Παππάς για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΔΗ.Μ.Ο.Σ.” του Γιάννη Καραγιάννη

Δήλωση

Η ενασχόληση μου με τα κοινά από το 2006 στον πρώην δήμο Αχέροντα καθώς και στον σημερινό δήμο Σουλίου είναι γνωστή και η πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση επίσης.

Μέσα από την συνεργασία μου κατά την διάρκεια της παρούσας διοίκησης με τον δήμαρχο Σουλίου Ιωάννη Καραγιάννη και σε συνδυασμό με το να με προτείνει και να εκλεγώ στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου υλοποιήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα που είχαμε θέσει για την τετραετία που διανύουμε.

Όταν ο Γιάννης Καραγιάννης μου ζήτησε να συμμετέχω και πάλι στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αποδέχτηκα την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη…

Διότι εμπιστεύομαι τον Γιάννη Καραγιάννη, γνωρίζοντας και προσωπικά και μέσα από την συνεργασία μας το ήθος του και την αποτελεσματικότητα του.

Διότι γνωρίζω καλά το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε στον δήμο Σουλίου που σε λίγο ολοκληρώνεται αλλά και τον σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια.

Διότι ως έμπειρος αυτοδιοικητικός θέλω να συμβάλλω ακόμη πιο ουσιαστικά με τις μικρές μου δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκομίσει, στην δυναμική πορεία ανάπτυξης του τόπου που αγαπώ, από την θέση του αιρετού.

Για όλους αυτούς τους λόγους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ζητώ την ψήφο σας στο Δημοτικό συμβούλιο για την επόμενη πενταετία.

Σας ευχαριστώ

Παππάς Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός Σουλίου
“ΔΗΜ.Ο.Σ. – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας”



In this article

Join the Conversation