Στέλιος Κολέτσης | “Το Ιστορικό Κέντρο προτεραιότητα”

Δήλωση


Ο χαρακτηρισμός (Φ.Ε.Κ) του Κέντρου της Παραμυθιάς παραμένει στις καλένδες επι σειρά ετών, στερώντας από την τοπική κοινωνία, μια υπεραξία τόσο στην αρχιτεκτονική εικόνα της πόλης οσο και την τοπική οικονομία.

Η Παραμυθιά χάνει την ταυτότητα της και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά σε κάθε συζήτηση για ανάπτυξη.

O χαρακτηρισμός αρχικά και η ανάπλαση στην συνέχεια του ιστορικού κέντρου-τόπου της Παραμυθιάς, θα είναι για την νέα μας Δημοτική Αρχή θέμα προτεραιότητας, για την εμπορική και τουριστική ανάπτυξη τόσο της ίδιας περιοχής οσο και του Δήμου..

Να αποκτήσει η Παραμυθιά το παραδοσιακό της χρώμα, να είναι φιλική προς τους επισκέπτες, τους κατοίκους και τους καταναλωτές, να μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες πόλεις της περιφέρειας, να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα του παζαριού και να το εμπλουτίσει με πολιτιστικά στοιχεία, να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα.

Να μπορέσουμε επιτέλους να διασώσουμε τα υπάρχοντα για να υπάρχουν και αύριο… Τώρα θέλουμε αποτελέσματα, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Το ιστορικό κέντρο τελειώνει, σβήνει. Θα δράσουμε τώρα, ή πλέον δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία

Στυλιανός (Στέλιος) Κολέτσης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον Συνδυασμό “ΝΑΙ – Αλλάζουμε Σελίδα” Αθανάσιος Ντάνης




In this article

Join the Conversation