Γεώργιος Καλόγηρος | Γιατί για δήμαρχο τον Θανάση Ντάνη.

Δήλωση

Ο Θανάσης Ντάνης με την προσωπικότητα του και την επιτυχημένη επαγγελματική και επιστημονική του πορεία αλλά και με τις ιδέες του για τον τόπο με ενέπνευσε να τον στηρίξω ως υποψήφιο δήμαρχο. Έχει την πυγμή και την θέληση να δώσει λύσεις.
Έχει αυτό το διαφορετικό στην αντιμετώπιση των ζητημάτων και την ταχύτητα στην σκέψη. Πιστεύω ξεκάθαρα στην αλλαγή της πορείας με δήμαρχο τον Θανάση.

Γιατί δημοτικός σύμβουλος αυτή τη φορά.

Στην επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την συνδυασμός ΝΑΙ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ και υποψήφιο δήμαρχο τον Θανάση Ντάνη.

Μετά από 9 χρόνια πρόεδρος της κοινότητας Παραμυθιάς αποφάσισα να διευρύνω τη συμμέτοχή μου και να προσφέρω σε ολόκληρο το δήμο.
Στα 9 αυτά χρόνια δεν περιοριστικά μόνο στην κοινότητα Παραμυθιάς αλλά ασχολήθηκα με ζητήματα σε πολλές κοινότητας του δήμου μας.

Είχα το «σαράκι» της προσφοράς με γνώσεις και προσωπική εργασία για να λυθούν προβλήματα. Γνώσεις που προέκυψαν από την προσωπική μου αγάπη για τεχνικά και άλλα θέματα, αλλά και με την συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων με άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων και επαγγελμάτων.

Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω δυναμικά στην αλλαγή σελίδας στον δήμο μας. Μία αλλαγή σε δύσκολες εποχές, αλλά με την δυναμική και την αποφασιστικότητα να κόψουμε τους γόρδιους δεσμούς που δεν λύνονται όπως αυτό της γραφειοκρατίας στις διαδικασίες του δήμου.

Συμμετείχα ενεργά σε μεγάλα έργα που δρομολογήθηκαν για την κοινότητα Παραμυθιάς. Πέρα από τα αιτήματα για αυτά τα έργα, πάντα συμμετείχα σε όποιο κομμάτι μπορούσα να βοηθήσω.

Επίσης δεν περιόρισα την συμμέτοχή μου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου ως πρόεδρος αλλά έκανα και ένα βήμα παραπάνω. Οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε μαζί με άλλους δημότες μια εθελοντική ομάδα, τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών. Με τους εθελοντές που βοήθησαν αλλά και με την συνεχή μου πίεση προς τις υπηρεσίες για υλικά και προσωπικό καταφέραμε να αναβαθμίσουμε και να κάνουμε πραγματικά στολίδια την πλατεία «Χάνι του Νικολακλί» στον πεζόδρομο καθώς επίσης και την Πλατεία Αγίου Φανουρίου στον Γαλατά. Φυσικά δεν θα ξεχάσω την άψογη συνεργασία με την εφορεία αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, με την βοήθεια της οποίας καθαρίσαμε-βελτιώσαμε τα Βυζαντινά Λουτρά Παραμυθιάς.

Εργασίες-μικρά έργα που όμως βελτίωσαν την εικόνα βασικών σημείων της πόλης. Τέλος, να δώσω τις ευχαριστίες μου, στα μέλη της εθελοντικής ομάδας που απαντούσαν με χαρά στις προσκλήσεις μου για τις εθελοντικές δράσεις



In this article

Join the Conversation