Αθηνά Παππά | Η υποψήφια στο τοπικό Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται.

Δήλωση

Ονομάζομαι Αθηνά Παππά είμαι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων- ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του τμήματος Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στην Διοίκηση και το Εμπόριο- ΤΕΙ Ηπείρου. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Λογιστική από το Πανεπιστημίου Μακεδονίας με διάκριση.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και κατέχω άδεια Λογιστή Α΄τάξης.

Εργάστηκα για 12 έτη ως υπεύθυνη Λογιστηρίου στην τεχνική εταιρεία ΄΄ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.΄΄ στην Ηγουμενίτσα, σε Σούπερ μάρκετ της Παραμυθιάς και ως καθηγήτρια στο ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας.

Διορίστηκα ως Διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας Κρήτης, το 2019 εκλέχθηκα μέλος της Τοπικής Κοινότητας Παραμυθιάς και αποσπάστηκα στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

Ως εκλεγμένο μέλος της τοπικής κοινότητας Παραμυθιάς συνεργάστηκα με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους εθελοντές κατοίκους προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου, μέσω ποικίλων δράσεων.

Η έντονη διάθεσή μου για προσφορά αποτυπώνεται μέσω της ενεργούς συμμετοχής μου σε όλες τι δράσεις που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν.

Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει στην Παραμυθιά στον τόπο που μεγάλωσα και εγώ. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου να βελτιώσω την ποιότητα ζωής των συμπολιτών γιατί είναι ο τόπος που αγαπώ και το αξίζει.

Γι΄ αυτό συμμετέχω στο συνδυασμό Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας (ΔΗΜ.Ο.Σ.) με υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου τον Γιάννης Καραγιάννης και διεκδικώ μια θέση στο Συμβούλιο Κοινότητας Παραμυθιάς, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας , έχοντας την δική σας υποστήριξη στην προσπάθειά μου.
Σας θέλουμε όλους μαζί σε αυτόν τον αγώνα, σ΄αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλή επιτυχία από καρδιάς σε όλους τους υποψηφίους.

Με εκτίμηση
Αθηνά Παππά




In this article

Join the Conversation