Λαϊκή Συσπείρωση | Απο την πολιτική εκδήλωση και την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Δελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης το πρωί του Σαββάτου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Αννίτα Δημητρίου γραμματέας της ΚΟΒ Παραμυθιάς του ΚΚΕ και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στην ΔΕ Παραμυθιάς. Στην Συνέχεια το λόγο πήρε ο Θοδωρής Μπρέστας υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και τέλος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Πρέντζας.

Και οι τρεις ομιλητές στάθηκαν στην πλούσια αγωνιστική δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης εντός και εκτός Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και στους βασικούς άξονες της πάλης για το προσεχές διάστημα. Ασφαλώς οι ομιλίες αλλά και η συζήτηση που ακολούθησε επικεντρώθηκε στα οξύτατα ζητήματα πολιτικής προστασίας και στην τραγική κατάσταση που βιώνει τις μέρες αυτές ο λαός της Θεσσαλίας. Κατάστασή για την οποία εγκληματικές είναι διαχρονικές ευθύνες όλων των τελευταίων κυβερνήσεων, της πολιτικής κόστους- οφέλους της ΕΕ αλλά και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών που υπηρετούν τέτοιες πολιτικές. Για αυτό όπως τόνισαν οι ομιλητές είναι κομβικής σημασίας η στήριξη των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού, σε δήμους και περιφέρειες.

Επιπλέον, από νωρίς το πρωί ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης προχώρησε στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας στον χώρο απέναντι από το Δημαρχείο Σουλίου. Ο λαός της Παραμυθιάς και όλου του Δήμου Σουλίου απέδειξε την έμπρακτη συμπαράστασή του μιας που σε λίγες μόνο ώρες συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες αγαθών απαραίτητων για την άμεση ανακούφιση των ανθρώπων, κόντρα στην εγκληματική και προκλητική αδιαφορία, απάθεια και ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού. Τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα που συντονίζει την συγκέντρωση υλικών από όλο τον νομό.

 
Στηρίζουμε- ψηφίζουμε “Λαϊκή Συσπείρωση” παντού!
Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!



In this article

Join the Conversation