Ολα τα ονόματα του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γιάννη Καραγιάννη

Δελτιο τύπου

Με την υπ. αρ. 15/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας ανακηρύχθηκαν οι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 για την εκλογή δημοτικής αρχής του Δήμου Σουλίου, Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας (ΔΗΜ.Ο.Σ.), ανακοινώνω σήμερα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και του Υποψήφιους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ο συνδυασμός ΔΗΜ.Ο.Σ. αποτελείται από συνεργάτες των τελευταίων τεσσάρων ετών, με τους οποίους παλέψαμε και σχεδιάσαμε την επόμενη μέρα του Δήμου και οι οποίοι πάλι θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών, συμπορευόμενοι μαζί μου. Σε αυτούς προστέθηκαν άξιοι και ικανοί συμπολίτες μας με τους οποίους θα συνεργαστούμε για πρώτη φορά σε αυτό το στίβο, αλλά και νέα αγόρια και κορίτσια, που μπαίνουν στη μάχη της διεκδίκησης ενός Δήμου σύγχρονου και αντάξιου των ονείρων τους.

Έχω τη χαρά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας να συμμετέχουν γυναίκες σε ποσοστό 34% στο σύνολο των υποψηφίων, έναντι 66% των ανδρών. Ποσοστό 40% επί του συνόλου είναι άνθρωποι που μπαίνουν για πρώτη φορά στη μάχη της διεκδίκησης της συμμετοχής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ 20% των υποψηφίων ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 35 ετών.

Τους ευχαριστώ όλους καθέναν προσωπικά αλλά και σαν ομάδα. Εύχομαι καλό αγώνα, καλή και ομαλή πορεία προς τις κάλπες.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Καραγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου

In this article

Join the Conversation