Μηνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δελτίο τύπου

Αγαπητά μου παιδιά,
Σεβαστοί εκπαιδευτικοί,
Φίλοι γονείς,

Ξεκινά σήμερα μια νέα σχολική χρονιά, γεμάτη όνειρα, αισιοδοξία και προσδοκίες για το μέλλον που ανοίγεται εμπρός σας.

Έφτασε η ώρα που το κουδούνι χτυπά για να σας υποδεχτεί στις τάξεις, μετά από μια περίοδο ξεκούρασης και ανεμελιάς, δίνοντας τη θέση της σε μια απαιτητική και δημιουργική χρονιά για εσάς.

Αρωγοί και συνοδοιπόροι σας σε αυτό το ταξίδι της μόρφωσης θα είναι πάντοτε οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, που θα αγωνιούν και θα συμπαραστέκονται στον δύσκολο αυτόν αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης.

Ταυτόχρονα, θα βρίσκονται δίπλα σας, παρέχοντας όλα τα εφόδια για τη διεύρυνση του νου και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Εμείς, ως δημοτική αρχή, όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε δίπλα στη σχολική κοινότητα υποστηρίζοντας μέσω των σχολικών επιτροπών αλλά και με όσα διαθέτουμε, τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται για την άμεση επίλυσή τους, με στόχο την ασφάλεια του σχολικού περιβάλλοντος που σας φιλοξενεί.

Φέτος, ο αγιασμός των σχολείων επισκιάζεται από τις καταστροφές των πυρκαγιών και των πλημμυρών με τις φονικές συνέπειες και η σκέψη όλων μας παραμένει στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Με όπλο μας την παιδεία και τη γνώση, έχουμε την ελπίδα ότι οι κοινωνίες μας θα προοδεύσουν και θα πάνε μπροστά, επιδεικνύοντας πρωτίστως συμπεριφορές αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και σε όλους, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά , με υγεία, ευημερία και πρόοδο!

Ο Δήμαρχος Σουλίου,
Ιωάννης Σπ. Καραγιάννης



In this article

Join the Conversation