Φωτιά για ψυχαγωγία και σκουπίδια στο ελατόδασος της Ελαταριάς καταγγέλλει ο τοπικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος

Ανακοίνωση

Από την ίδρυση του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαταριάς κύριο μέλημα του ήταν να διαφυλάξει και να αναδείξει το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που περιτριγυρίζει την Λαμπανίτσα. Αυτός είναι ο λόγος που σε κάθε εκδήλωσή που οργανώνεται μεριμνούμε να μην επηρεάζει και να μην δημιουργεί αρνητικές συνέπειές στο φυσικό περιβάλλον, συνέπειες που μπορεί να εξελιχθούν σε καταστροφικές.

Προσπαθούμε μέσω ανακοινώσεων αλλά και με φυσική παρουσία να περάσουμε το μήνυμα ότι κανένας από τους επισκέπτες δεν θα πρέπει να παρεκκλίνει από τις οδηγίες για απαγόρευση ανάματος φωτιάς και άφεσης σκουπιδιών.

Δυστυχώς δεχθήκαμε ειδοποίηση ότι υπήρξε επώνυμη καταγγελία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για ίχνη που υποδεικνύουν ότι εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου (κάποιοι ασυνείδητοί) άναψαν φωτιές αλλά και για άφεση σκουπιδιών.

Η Καταγγελία μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να την υποστηρίξουμε βοηθώντας το έργο των Αρχών.

Η Διαφύλαξη του Περιβάλλοντος είναι Συλλογική προσπάθεια αλλά οτιδήποτε Συλλογικό έχει αφετηρία την προσωπική ευθύνη του καθενός μας.



In this article

Join the Conversation