Αιτήσεις για το λούνα παρκ του Λαμπόβου

Δικαιολογητικά

Ο Δήμος Σουλίου  θα προβεί σε εκμίσθωση του χώρου ( αύλειος χώρος του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς )  για την εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ, στην παραδοσιακή εμποροπανήγυρη( ΛΑΜΠΟΒΟΣ ) της Δ.Κ. Παραμυθιάς ( σχ. η υπ΄αριθμ. 65/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου με θέμα  < Κανονισμός Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης της Δ.Κ. Παραμυθιάς < ΛΑΜΠΟΒΟΣ >  για το έτος 2022 και εφεξής , σε εναρμόνιση με το άρθρο 66 του Ν. 4849/2021,η οποία θα διεξαχθεί από 06/10/2023.

Καλούνται  οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση  από την Παρασκευή 15/9/20223 έως και την Τετάρτη 20/9/2023 ,προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά  / πιστοποιητικά καταλληλότητας/ εγκρίσεις  / άδειες  για όλες τις μονάδες ψυχαγωγικών μέσων , σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Νομοθεσία .

  • Δια ζώσης στο αρμόδιο τμήμα ή στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου Σουλίου
  • Ταχυδρομικά στην Δ/νση: ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Κ. Καραμανλή 179 Τ.Κ.46200 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail [email protected]

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερομένου (φυσικού ή νομικού προσώπου ή από τρίτον με εξουσιοδότηση θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής),στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία του ενδιαφερομένου και θα δηλώνεται η κατηγορία της εγκατάστασης
  • Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας.
  • Βεβαίωση μηχανικού διπλωματούχου ανώτατης σχολής για την καλή εγκατάσταση και λειτουργία των παιχνιδιών με πρόσφατη ημερομηνία και για την συγκεκριμένη εγκατάσταση.
  • Βεβαίωση ηλεκτρολόγου μηχανικού ανώτατης σχολής, περί της ασφάλειας των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με πρόσφατη ημερομηνία και για την συγκεκριμένη εγκατάσταση.
  • Βεβαίωση τη Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, όταν πρόκειται για πτήση ή ανύψωση αιωροπτέρων, αεροστάτων ή άλλων τεχνικών μέσων ότι η πτήση ή ανύψωση δεν αντίκειται στους οικείους κανονισμούς της και δεν προκαλείται κίνδυνος στην αεροπλοΐα. με πρόσφατη ημερομηνία και για την συγκεκριμένη εγκατάσταση (Σε περίπτωση που το λούνα παρκ δεν διαθέτει τα παραπάνω τεχνικά μέσα, τότε θα προσκομίζετε υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ότι δεν γίνετε χρήση τέτοιου είδους ανυψωτικών κ.τ.λ. μέσων).
  • Βεβαίωση της Δ.Ε.Η. και Ο.Τ.Ε. για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στην περιοχή που πρόκειται να γίνει η πτήση ή ανύψωση.
  • Πιστοποιητικά καλής κατασκευής, υλικών και εξοπλισμού των παιχνιδιών  ( από φορέα TUV HELLAS ) .
  • Δημοτική ενημερότητα
  • Υπεύθυνη δήλωση περί ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων του Κανονισμού Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης της Δ.Κ. Παραμυθιάς (Λαμπόβου)
  • Αρμόδια για τον έλεγχο των αιτήσεων και των δικαιολογητικών  και την αξιολόγηση  αυτών είναι η Επιτροπή της Εμποροπανήγυρης η οποία και θα γνωμοδοτήσει με σχετική εισήγηση  προς το αρμόδιο όργανο (Δημοτικό Συμβούλιο)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η εκμίσθωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου  192  του Ν.3463/2006 όπου και θα οριστούν οι ειδικότεροι όροι και υποχρεώσεις του εκάστοτε μισθωτή και έναντι του κατώτατου ποσού των 6500 Ευρώ ως μίσθωμα για την παραχώρηση της χρήσης. Ο Δήμος Σουλίου και με βάση τις διατάξεις του άρθρου 111 του Ν. 4442/2016 δεν χορηγεί έγκριση εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα εξής τηλέφωνα

Συνημμένα




In this article

Join the Conversation