Στάλθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας απο τους υπαλλήλους ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Δελτίο τύπου

Ολοκληρώθηκε σήμερα  η συγκέντρωση, και η αποστολή  ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα,νερά) για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές.

Πλήθος προμηθειών  συγκεντρώθηκε από εργαζόμενους ,συναδέλφους και φορείς της πόλης που ευαισθητοποιήθηκαν και αναταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου ,δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, θέλοντας έτσι να βοηθήσουν στην κάλυψη των άμεσων αναγκών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί, δεδομένων των τραγικών επιπτώσεων που έπληξε την περιοχή τους.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη μας στις εργατικές λαϊκές οικογένειες που είδαν να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής , εξαιτίας των τεράστιων ανεπαρκειών σε υποδομές προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης της Ν.Δ.αλλα και όλων όσων κυβέρνησαν όπως και επίσης των Περιφερειών που ακολούθησαν τις ίδιες πολιτικές.


Το “επιτελικό κράτος” και οι μηχανισμοί του στις τοπικές διοικήσεις, έχει προτεραιότητα την προστασία των κερδών των λίγων και όχι την προστασία, την ασφάλεια της ζωής τού λαού μας

Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάναμε και πρόσφατα με τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία-Συρία ,όπως κάνουμε πάντα σε όλους του λαούς και τους εργαζόμενους που δοκιμάζονται. Κανένας δεν είναι μόνος του!In this article

Join the Conversation