Κοινή δήλωση Μπέζα Τσουμάνη για δημοσιεύματα

Με έκπληξη διαβάσαμε το κείμενο που αναρτήθηκε σε blogs με τίτλο «Μπέζας-Τσουμάνης!». Όλα όσα αναφέρονται σε αυτό είναι αναληθή, ανυπόστατα και τα διαψεύδουμε στο σύνολό τους. Εύλογα αναρωτιέται...

 

Βλέπουν και οι δύο ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να βρεθούν και πάλι στη Βουλή και κάνουν ό,τι μπορούν στις τοπικές κοινωνίες τους, για να κάνουν αίσθηση. Ο πρώτος είναι ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων Καραμανλή Αντώνης Μπέζας, πολιτευτής σήμερα Θεσπρωτίας ο οποίος δεν κατάφερε να διασωθεί από το νεοδημοκρατικό ναυάγιο των τελευταίων βουλευτικών εκλογών. Και όχι μόνον έχασε ο ίδιος την έδρα, αλλά την έχασε και το κόμμα του στη μονοεδρική περιφέρεια της Θεσπρωτίας

Ο δεύτερος είναι ο βουλευτής Πρέβεζας επίσης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσουμάνης ο οποίος δεν συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές μεταξύ των συμπολιτών του οι οποίοι τον τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές. Οι δύο κύριοι λοιπόν βλέποντας ότι δεν μπορούν να κάνουν με άλλο τρόπο εντύπωση στους ψηφοφόρους των γειτονικών νομών τους, τα έβαλαν ο ένας με τον άλλο.

Και όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούν άπταιστα …γαλλικά για να αλληλοστολιστούν. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι οι «γαλάζιοι» Πρέβεζας και Θεσπρωτίας να τους γυρνάνε ολοένα και περισσότερο την πλάτη και να ψάχνουν εναγωνίως για νέες λύσεις στην εκπροσώπησή τους.

Τι κι αν ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, έχει αποδυθεί σε τηλεφωνικό αγώνα για να πείσει τους πάντες ότι αυτός πάντα τους αγαπούσε τους Θεσπρωτούς και να τους υπενθυμίσει ότι διόρισε όσο το δυνατό περισσότερους. Αυτοί οι… άτιμοι ακόμη θυμούνται το διορισμό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους της συζύγου του. Και το θυμούνται ακόμη περισσότερο τώρα που τη βλέπουν και καθημερινά στην Ηγουμενίτσα όπου ο καλός σύζυγός της φρόντισε να τη μεταθέσει πριν αποχωρήσει από τον ευγενή στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Όσο για τον Δημ. Τσουμάνη, αυτός εναγωνίως ψάχνει υποστηρικτές στο νομό Πρεβέζης αλλά ακόμη τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά του δεν έχουν αποδώσει καρπούς. Οπότε τι να κάνουν οι άνθρωποι, τσακώνονται μεταξύ τους!

In this article

Join the Conversation