Ευχαριστήρια επιστολή Δ. Μαμούρη προς την Πυροσβεστική

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή σας (διάθεση προσωπικού, πυροσβεστικών αεροπλάνων, οχημάτων και μηχανημάτων), που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή αντιμετώπιση και κατάσβεση της πυρκαγιάς,...

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή σας (διάθεση προσωπικού, πυροσβεστικών αεροπλάνων, οχημάτων και μηχανημάτων), που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή αντιμετώπιση και κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011, τις μεσημεριανές ώρες στην τοποθεσία ‘’Βαθύλακκος Σκανδάλου’’.

Με την παρούσα, θέλουμε να επισημάνουμε και από προσωπική αντίληψη να εξάρουμε την μεγάλη προσπάθεια και αυταπάρνηση που επέδειξαν όλοι οι πυροσβέστες, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες και σε δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων ή εργαλείων, παρά μόνο με τα ίδια τους τα χέρια, ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς και στο τέλος, αφού την έθεσαν υπό έλεγχο, έσβησαν και την παραμικρή εστία.

Για μια ακόμη φορά, αποδείξατε έμπρακτα ότι φέρετε επάξια και αποτελεσματικά σε πέρας το σημαντικό έργο που η πολιτεία σας έχει αναθέσει και οι πολίτες, πέρα από την ευγνωμοσύνη και αναγνώριση που σας οφείλουν, να είστε σίγουροι ότι αισθάνονται προστατευμένοι και είναι ασφαλής.

Οι ευχαριστίες μου να μεταβιβαστούν, προσωπικά, σε κάθε ένστολο αξιωματικό, πυροσβέστη ή άλλο μέλος που με οποιοδήποτε τρόπο ή ενέργεια συνέβαλλε στην έγκαιρη, άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση και κατάσβεση της πυρκαγιάς. –

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Σουλίου
Μαμούρης Δημήτριος

In this article

Join the Conversation