Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο αντάμωμα Σουλιωτών

Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Αντάμωμα των Σουλιωτών. Απανταχού Σουλιώτες και φίλοι Σουλιωτών  έδωσαν ραντεβού στα πηγάδια του Σουλίου. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων...

Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Αντάμωμα των Σουλιωτών. Απανταχού Σουλιώτες και φίλοι Σουλιωτών  έδωσαν ραντεβού στα πηγάδια του Σουλίου.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων προβλήθηκε video τόσο με την ιστορία της περιοχής όσο και με την πορεία και τον αγώνα των Σουλιωτών. Στην εκδήλωση η Δήμαρχος Σουλίου, εκ μέρους του Δήμου Σουλίου, βράβευσε το μαθητή Φωτίου Χρήστο του Φωτίου κάτοικο  Αυλοτόπου Σουλίου, ο οποίος αρίστευσε μεταξύ τον συμμαθητών κατά το έτος 2009-2010 στο Γυμνάσιο Γαρδικίου.

Επίσης η αδελφότητα «το ηρωικό Σούλι» βράβευσε όσα παιδιά είχαν καταγωγή από το Σούλι και εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά ιδρύματα το 2010. Βράβευση απονεμήθηκε και στον Σουλιώτη Ευτύχιο ο οποίος  κατέκτησε χρυσό μετάλλιο  στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων στη Λάρισα και μετάλλιο στα 4Χ400μ. σκυταλοδρομίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, η Δήμαρχος Σουλίου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, ο Αντιδήμαρχος Σουλίου, ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων .

Ξεχωριστό χρώμα στις εκδηλώσεις έδωσε το χορευτικό του Ζερβοχωρίου και οι Μερακλήδες της Άρτας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ακολούθησε γλέντι με ηπειρώτικους χορούς.

In this article

Join the Conversation