Παναγιώτης Ευαγγέλου | “Το διακύβευμα μεγάλο, όπως και η ανάγκη για συνέχιση της πορείας του τόπου με καθαρές λύσεις”

Δήλωση

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Σε λιγότερο από 48 ώρες καλούμαστε να επιλέξουμε ποιος Δήμαρχος, ποιος Συνδυασμός θα διοικήσει τον Δήμο μας, ποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα είναι αυτοί που θα έχουν στα χέρια τους το τιμόνι του τόπου μας για την επόμενη πενταετία.

Το διακύβευμα μεγάλο, όπως και η ανάγκη για συνέχιση της πορείας του τόπου μας με καθαρές λύσεις και για τον λόγο αυτό σας καλώ να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ΔΗΜΟΣ και του Δημάρχου μας Γιάννη Καράγιαννη.

Η δουλειά μας αποδίδει, ο Δήμος μας προχωράει, αλλα δεν υπάρχει εφησυχασμός. Όσο η ζωή εξελίσσεται, θα υπάρχουν πάντα, πολλά να γίνουν. Κι εγώ προσωπικά ανήκω στη γενιά και στους ανθρώπους, που δεν συμβιβάζονται, που μάθαμε να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις, να μη φοβόμαστε να αναμετρηθούμε με τις κρίσεις και να αναλαμβάνουμε δράση.

Με μοναδικό όραμα τον αγαπημένο μας Δήμο Σουλίου. Πάντα, ανεξάρτητα και υπερκομματικά, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κατεξοχήν πεδίο αναζήτησης κοινών δρόμων και συνεργασίας – όπως λέγεται και το όνομα του συνδυασμού μας- και η ανιδιοτελής αγάπη των λειτουργών ενός Δήμου είναι πάντα δημόσιος πλούτος και συλλογικό αγαθό. Πάντα, νηφάλια, καθαρά, κοιτάζοντας στα μάτια κάθε συμπολίτη μας.

Παναγιώτης Ευαγγέλου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον Συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γιάννη Καραγιάννη



In this article

Join the Conversation