Golden boy σε δημοτική επιχειρήση της Θεσπρωτίας με απολαβές 76.495 ευρώ

Τα «golden boys» ζουν και βασιλεύουν στις δημοτικές επιχειρήσεις. Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από την προσπάθεια αποτύπωσης -για πρώτη φορά- του μισθολογικού κόστους των υπαλλήλων στις δημοτικές επιχειρήσεις από...

Τα «golden boys» ζουν και βασιλεύουν στις δημοτικές επιχειρήσεις. Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από την προσπάθεια αποτύπωσης -για πρώτη φορά- του μισθολογικού κόστους των υπαλλήλων στις δημοτικές επιχειρήσεις από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενόψει της κατάρτισης του νέου βαθμολογίου-μισθολογίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την σχετική ανακοίνωση του υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια, σε Δήμο της περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας, υπάρχει πολιτικός μηχανικός με ετήσιες απολαβές 76.495 ευρώ και μάλιστα βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας των καλύτερα αμειβόμενων.

Στην λίστα δεν αναφέρεται ούτε το όνομα του χρυσού παιδιού, ούτε το όνομα του Δήμου.

Στην ίδια λίστα υπάρχει και άλλος πολιτικός μηχανικός στα Ιωάννινα με ετήσιες απολαβές 80.719 ευρώ (5η θέση στην λιστα), καθώς και καλλιτεχνικός διευθυντής (!!!) επίσης στα Ιωάννινα με τις αποδοχές του να ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ.

Τέλος βλέπουμε εργάτη σε δημοτική επιχείρηση στη Ρόδο με απολαβές άνω των 56.000 ευρώ καθώς και ηλεκτροτεχνίτη στην Πιερία με απολαβές 61.000 ευρώ.

In this article

Join the Conversation