O Δήμος Σουλίου για την παρουσίαση του πολυχώρου Bvlgari

Δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε χθες από τον ανάδοχο του Υποέργου 4, της πράξης «Κτίριο ΒΟΥΛΓΑΡΗ: Πολυχώρος τέχνης, ιστορίας, πολιτισμού και εκπαίδευσης» εκδήλωση/παρουσίαση της μουσειολογικής-μουσειογραφικής μελέτης και της διαμόρφωσης των εκθέσεων του Πολυχώρου.

Στην εκδήλωση παρέστη πλήθος κοινού, τοπικών φορέων, συλλόγων και δημοτών, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα όσα παρουσιάστηκαν και συμμετείχε ενεργά με σχόλια, ερωτήσεις και παρατηρήσεις.

Ευχαριστούμε την ανάδοχο ένωση εταιρειών ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ & TETRAGON ΑΕ, που μοιράστηκε μαζί μας τα όσα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ετοιμάζονται για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου για το τόπο μας.

H εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποτέλεσε ταυτόχρονα ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους, για προσφορά τυχόν υλικού (φωτογραφίες, έγγραφα, βιβλία, κλπ), που σχετίζεται με το χώρο και δύναται να ενταχθεί στην έκθεση. Θερμή προσωπική μου παράκληση και από αυτό το βήμα σε όσους διαθέτουν αντίστοιχο υλικό, να το διαθέσουν στους μελετητές, που θα το χειριστούν με απόλυτο σεβασμό και θα το εντάξουν στην εκθεσιακή ροή.

In this article

Join the Conversation