Σκουλήκια σε σχολικό γεύμα στο δημοτικό σχολείο Γλυκής καταγγέλλει μητέρα 6χρονου μαθητή

+Φωτογραφίες

Την ύπαρξη σκουληκιών σε σχολικό γεύμα καταγγέλλει στην paramythia-online.gr, μητέρα 6χρονου μαθητή του δημοτικού Σχολείου Γλυκής.

Το παρασκευασμένο φαγητό οπου εντοπίστηκαν τα σκουλήκια, μοιράστηκε στους μαθητές την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ήταν πένες ολικής με σάλτσα τομάτας και λαχανικών.

Σύμφωνα με οσα αναφέρει η μητέρα του μαθητή, ενημερώθηκε άμεσα το εκπαιδευτικό προσωπικό του δημοτικού σχολείου αλλά και η δημοτική αρχή, ενώ θα προβεί σε καταγγελία στην διεύθυνση πρωτοβάθμια εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και στο Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με οσα ανέφερε ο Δήμαρχος Σουλίου στην paramythia-online.gr, πρόκειται για πρωτάκουστο περιστατικό και εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του,  ζητώντας αυστηρούς ελέγχους  ωστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των δημοτικών σχολείων, ενώ το θέμα θα απασχολήσει και την επιτροπή παιδείας του Δήμου Σουλίου.

Σύμφωνα με τις τρέχουσες διατάξεις, το πρόγραμμα «σχολικά γεύματα». καταρτίζεται, συντονίζεται και εποπτεύεται απο το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το θέμα είναι σοβαρό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

In this article