Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία για τον Λάμποβο

Σε τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης του Λαμπόβου, προχώρα η αστυνομία και ο δήμος, με απαγόρευση κυκλοφορίας στο πεζόδρομο των οχημάτων...

Σε τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης του Λαμπόβου, προχώρα η αστυνομία και ο δήμος, με απαγόρευση κυκλοφορίας στο πεζόδρομο των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και ολική απαγόρευση Κ. Καραμανλή κατά τις απογευματινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα

Από 26/9 μέχρι 15/10 η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων. Οι επαγγελματίες παρακαλούνται ενημερώσουν τους προμηθευτές τους (πράσινη ζώνη).

Από 3/10 μέχρι 9/10 και από 17:00 μέχρι 24:00, ολόκληρη η Κ. Καραμανλή, πεζοδρομείται και απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων (Κίτρινη ζώνη). 

Από 3/10 μέχρι 9/10 στον κάτω περιφερειακό, η στάθμευση των οχημάτων θα επιτρέπεται μόνο στην μία πλευρά και από την διασταύρωση του κέντρου υγείας μέχρι την διασταύρωση με την οδό 49 Προκρίτων (Κόκκινη ζώνη)..

 

In this article

Join the Conversation