Κερδίστε καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ κρυπτονομίσματα

Οι καλύτερες εφαρμογές για αρχάριους. Με ελάχιστα κλικ κερδίζεται Bitcoin και Etherium

Τα δωρεάν κρυπτονομίσματα, γνωστά και ως “airdrops” στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, αναφέρονται στη διαδικασία κατά την οποία νέα κρυπτονομίσματα διανέμονται δωρεάν σε χρήστες.  Αυτό μπορεί να γίνει με σκοπό την προώθηση ενός νέου νομίσματος.

Τα αιτήματα για δωρεάν κρυπτονομίσματα μπορεί να απαιτούν απλές δράσεις από τους χρήστες, συνήθως γίνονται με λιγα κλικ ανα ημέρα.

Αυτά τα κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι αξιόλογα, καθώς με την αύξηση της αξίας τους στο μέλλον, μπορούν να παράσχουν ένα αξιόλογο κέρδος.

Το να λαμβάνετε δωρεάν κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι μια ευκαιρία για τους χρήστες να εξοικειωθούν με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και τις διαφορετικές τους μορφές, χωρίς την αρχική επένδυση χρημάτων. 

Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές για δωρεάν κρυπτονομ;iσματα:

Δωρεάν Bitcoin

  1. Cointiply. Βλέποντας βίντεο λίγων δευτερολέπτων, κερδίζεται Bitcoin. Κατεβάστε την εφαρμογή απο εδω
  2. CryptoTab. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ κάθε 3 ωρες και κερδίζεται Bitcoin ολο το 24ωρο. Κατεβάστε την εφαρμογή απο εδω

Δωρεάν Etherium

  1. ETH Mining. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ κάθε 24 ωρες και κερδίζεται Etherium ολο το 24ωρο. Κατεβάστε την εφαρμογή απο εδω και χρησιμοποιήστε τον κωδικό xcrypto
In this article