Προέδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσπρωτίας για τα μέτρα για την οπαδική βία | “Μία τρύπα στο νερό”

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

“Μία τρύπα στο νερό” χαρακτήρισε ο προεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος τις αποφάσεις που ελήφθησαν για την οπαδική βία: “Με περισσή αγωνία αναμέναμε από το Σάββατο, Αστυνομία και Κοινωνία, τα μέτρα τα οποία θα εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, τα οποία υποτίθεται θα ήταν σκληρά και θα έθεταν τέλος στα φαινόμενα του χουλιγκανισμού και του εξευτελισμού της έννοιας του αθλητισμού. Όμως με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ακούσαμε τα όσα εξήγγειλε ο κύριος κυβερνητικός εκπρόσωπος”.

Ο κ. Νάκος συμμετείχε στο κλείσιμο της εισόδου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης από την ΠΟΑΣΥ ενώ παρόμοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολη την Ελλαδα, οπως και στην Διεύθυνση της Αστυνομίας Θεσπρωτίας.

Κυριο αιτημα των αστυνομικών ειναι τα αποτελεσματικά μέτρα, η απεμπλοκή τους απο τις αθλητικές διοργανώσεις των ΑΕ, καθως και η δικαιοσύνη να φτάσει η έρευνα σε βάρος και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους ανήκουν ενώ ζητούν από τα πολιτικά κόμματα και την κοινωνία να ενώσουν την φωνή τους με τα αιτήματά τους όπως έχουν πράξει και σε άλλες περιπτώσεις.

 

In this article