Υπέρ της καταληψης του Γενικού Λυκείου ο Συλλογος Γονεων & Κηδεμονων

Ψηφισμα του συλλογου γονεων & κηδεμονων του Γενικού Λυκείου Παραμυθιας για την κατάληψη του σχολικου κτιρίου. Δίκαια τα αιτήματα των μαθητών. Την αμέριστη συμπαράσταση στην Κατάληψη του Λυκείου...

Ψηφισμα του συλλογου γονεων & κηδεμονων του Γενικού Λυκείου Παραμυθιας για την κατάληψη του σχολικου κτιρίου.

Δίκαια τα αιτήματα των μαθητών.

Την αμέριστη συμπαράσταση στην Κατάληψη του Λυκείου Παραμυθιάς εκφράζει ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, αναγνωρίζοντας πέρα ως πέρα το δίκαιο των αιτημάτων των μαθητών.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τους χειρότερους όρους για τα παιδιά μας που καλούνται να λειτουργήσουν μέσα σ΄ ένα σχολείο χωρίς βιβλία (για πρώτη φορά μετά το 1946), με τραγικές ελλείψεις τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε εκπαιδευτικό προσωπικό που πολλές φορές έχει διδακτικά καθήκοντα άσχετα με την  ειδικότητα, με καταργημένο το Γραφείο ΣΕΠ που έδινε έναν κάποιον προσανατολισμό.

Το «Νέο Λύκειο» διαμορφώνεται σαν ένα  Νέο φτηνό  Λύκειο της αμάθειας και απέναντι σε αυτό θα πρέπει όλοι οι γονείς μαζί με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς να σχηματίσουμε κοινό μέτωπο για την υπεράσπιση της Δωρεάν Δημόσιας Εκπαίδευσης που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

 

Συλλογος Γονεων & Κηδεμονων του Γενικού Λυκείου Παραμυθιας

Παραμυθιά 29/09/2011

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!