Φορείς και δημότες δέχτηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θανάσης Ντάνης για ανταλλαγές ευχών για το νέο έτος.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τώρα στα ονόματα του Προεδρείου του Δ.Σ. και της Δημοτικής Επιτροπής, όπως επίσης και στις αποφάσεις για τους Αντιδημάρχους

Αμέσως μετά το τέλος της πανηγυρικής δοξολογίας για το νέο έτος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναο του Αγίου Δονάτου, η νέα Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Θανάσης Ντάνης, δέχτηκαν στο Δημαρχείο φορείς και δημότες για ανταλλαγές ευχών, σε μία μέρα που συμπίπτει με την πρώτη μέρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων.

«Εύχομαι από καρδιάς ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους τους ανθρώπους, να υπάρχει υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη. Για τον δήμο μας, το νέο έτος σηματοδοτεί  και μια νέα αρχή και όλοι μαζί με αγαστή συνεργασία και διαρκή προσπάθεια θα καταφέρουμε να δώσουμε μια νέα πνοή και ένα καλύτερο μέλλον. Με σχέδιο, σαφείς στόχους και επιμονή στην υλοποίησή τους, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μετατρέψουμε το 2024 σε χρονιά ελπίδας, δημιουργίας και προοπτικής για τον Δήμο μας. Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!» ανέφερε σε σχετική δήλωση ο Δήμαρχος Σουλίου

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αυριανή πρώτη συνεδρίαση απο την οποία θα προκύψει το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Δημοτική Επιτροπή, οπως επίσης και στις αποφάσεις του Δημάρχου Θανάση Ντάνη, σχετικά με τον αριθμό των αντιδημάρχων που θα χρησιμοποιήσει αλλα και τα ονόματα.

Η συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί υπο την προεδρία του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης Θωμά Οικονόμου, θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης.

In this article