Ο Θωμάς Οικονόμου Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Η νέα Δημοτική Επιτροπή +Βίντεο

Ονόματα.

Η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου (Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα) και των μελών της δημοτικής επιτροπής του Δήμου Σουλίου, ήταν το αντικείμενο της σημερινής πρώτης και ειδικής συνεδρίασης του νέου δημοτικού συμβουλίου όπως αυτό προέκυψε στις εκλογές του Οκτωβρίου, που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Θωμάς Οικονόμου ειναι ομόφωνα ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ το προεδρείο συμπληρώνουν ο Δημητρης Νάκος ως Αντιπρόεδρος και ο Θεόδωρος Μπρέστας ως Γραμματέας  

Η Δημοτική Επιτροπή που αντικαθιστά τις μέχρι τώρα επιτροπές, αποτελείται απο τους Γεώργιο Χειμώνα, Ανδρέα Καγκιούζη, Γιάννη Καραγιάννη και Νικο Αθανάσιου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης μεταξύ άλλων τόνισε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα πορευτεί με γνώμονα το συμφέρων του δημότη τηρώντας με ευλάβεια τις αρχές της διαφάνειας, σημειώνοντας πως θα ειναι Δήμαρχος όλων των δημοτών χωρις διακρίσεις αλλα μόνο με σκληρή εργασία για την εφαρμογή των προγραμματικών θέσεων. Επίσης παρότρυνε τους Δημοτικούς Συμβούλους για ενεργή δράση τονίζοντας πως δεν αρκει να ειναι μονο παρόν στις συνεδριάσεις αλλα θα πρεπει να ενημερώνονται για τα θέματα, να εισηγούνται λύσεις και να βοηθούν με κάθε τροπο την λειτουργεία του συμβουλίου.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Οικονόμου μεταξύ άλλων σημείωσε πως θα λειτουργεί με διάθεση ουδετερότητας και πως θεωρεί την θέση αυτη οχι ως ανάληψη εξουσίας αλλα ως ανάληψη εργασίας. Τόνισε πως καταβάλει κάθε προσπάθεια να δημιουργήσει συνθέσεις και συγκλίσεις ενώ ζητησε την συμβολή όλων των παρατάξεων χωρις άγονες αντιπαραθέσεις με ευπρέπεια και ευταξία. 

Δειτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απο την σημερνές διεργασίες, ενώ ολη την συνεδρίαση θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε σε επομενο άρθρο.

 

In this article