Αντώνης Μπέζας: Δεν εγκατέλειψα στα δύσκολα την Νέα Δημοκρατία.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων ΗΧΩ FM ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας. Ο κ. Μπέζας αναφέρθηκε σε θέματα του...

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων ΗΧΩ FM ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας. Ο κ. Μπέζας αναφέρθηκε σε θέματα του Νομού Θεσπρωτίας επικεντρώνοντας στην πρόθεση της Κυβέρνησης να κλείσει τα τελωνεία, γεγονός που θα είναι μείζον πλήγμα για την περιοχή.

Πρόθεση και επιθυμία του Αντώνη Μπέζα είναι να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στο Νομό Θεσπρωτίας. Μάλιστα η δήλωση που έκανε έχει ιδιαίτερο νόημα και σίγουρα πολλούς αποδέκτες. «Εγώ δεν εγκατέλειψα τη Νέα Δημοκρατία σε πολύ δύσκολες εποχές που υπήρξαν. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Φυσικά προϋπόθεση είναι να επιθυμεί και η ηγεσία του κόμματος την παρουσία μου», είπε ο πρώην βουλευτής.

Με τη δήλωση αυτή, ο κ. Μπέζας έδειξε απολύτως θεσμικός, περιμένοντας δηλαδή τα όργανα του κόμματος να κάνουν τις ανακοινώσεις των υποψηφίων και θύμισε προς όλους πως ο ίδιος ήταν παρών, όταν η Νέα Δημοκρατία έψαχνε μέχρι την λήξη της προθεσμίας άτομα για να κλείσει το ψηφοδέλτιο στη δύσκολη μονοεδρική της Θεσπρωτίας.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της χερσαίας ζώνης της Ηγουμενίτσας, υπογραμμίζοντας ότι δεν υφίσταται θέμα επαναφοράς στον ΟΛΗΓ ενώ ξεκαθάρισε ότι το καθεστώς είναι ξεκάθαρο και αποσαφηνισμένο.

Σχολίασε με έμφαση την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι είναι αναποτελεσματική και βυθίζει τη χώρα στην ύφεση και τη διόγκωση του χρέους, ενώ υπογράμμισε πως μόνη λύση στο σημερινό αδιέξοδο είναι η άμεση διενέργεια εκλογών.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!