Αποστρατεύεται με το βαθμό του Ταξιάρχου ο Φώτης Ντίνης

Μετά και τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος.

Κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, πενήντα επτά Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων.

Προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων σαράντα Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποστρατεύονται με το βαθμό του Ταξιάρχου, βρίσκεται και ο Θεσπρωτός Φώτιος Ντίνης., ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει σε όλες τις κύριες θέσεις του σώματος στο νομό Θεσπρωτίας.

Ο κ. Φώτης Ντίνης, αποστρατεύεται με το βαθμό του Ταξιάρχου, σηματοδοτώντας το τέλος μιας πολυετούς και επιτυχημένης πορείας στην υπηρεσία του.
Με μια σταθερή πορεία εξέλιξης και προσφοράς, ο κ. Ντίνης αφήνει πίσω του μια σημαντική κληρονομιά στον τομέα της ασφάλειας και της δημόσιας τάξης.

Η προσήλωσή του στις αξίες της δικαιοσύνης, της ασφάλειας και της τάξης διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του και την πορεία του επαγγελματικού του βίου.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς του καριέρας, ο κ. Ντίνης υπηρέτησε σε διάφορα κλιμάκια και θέσεις ευθύνης, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε προκλήσεις.

Με τη συμβολή του, η αστυνομία εξελίχθηκε, προσαρμόζοντας τεχνολογικές και οργανωτικές καινοτομίες για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα νέα προβλήματα ασφαλείας.

Ο κ. Φώτης Ντίνης αποτελεί ένα παράδειγμα αξιοπρεπούς αστυνομικής σταδιοδρομίας και αφοσίωσης στην υπηρεσία. Με την αποστρατεία του, κλείνει ένα κεφάλαιο στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του ένα θετικό αποτύπωμα στον κόσμο της αστυνομίας αλλά και στην κοινωνία της Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation