Η Μητρόπολη Παραμυθιάς για την επίσκεψη μελων του ΔΣ της Παγ­κό­σμιας Δι­α­κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Ε­νώ­σης Ελ­λη­νι­σμού

Φωτογραφίες

Τήν Τρί­την 16η μη­νός Ἰ­α­νου­α­ρί­ου 2024, ὁ Σε­βα­σμι­ώ­τα­τος Μη­τρο­πο­λί­της Πα­ρα­μυ­θί­ας, Φι­λια­τῶν, Γη­ρο­με­ρί­ου καί Πάρ­γας κ. Σε­ρα­πί­ων, πα­ρευ­ρέ­θη­κε στήν ὑ­πο­δο­χή τοῦ Προἐδρου καί τῶν Βου­λευ­τῶν – Με­λῶν τοῦ Δι­οι­κη­τι­κοῦ Συμ­βου­λί­ου τῆς Παγ­κό­σμιας Δι­α­κοι­νο­βου­λευ­τι­κῆς Ἑ­νώ­σε­ως Ἑλ­λη­νι­σμοῦ (Πα­ΔΕ­Ε) τῶν Ἐ­θνι­κῶν Κοι­νο­βου­λί­ων τῶν Η.Π.Α., τοῦ Κα­να­δᾶ, τῆς Αὐ­στρα­λί­ας καί τῆς Ἀλ­βα­νί­ας στό Δη­μαρ­χια­κό Μέ­γα­ρο τοῦ Δή­μου Σου­λί­ου.

Στό σύν­το­μο χαι­ρε­τι­σμό του, ὁ Σε­βα­σμι­ώ­τα­τος Μη­τρο­πο­λί­της κ. Σε­ρα­πί­ων κα­λω­σό­ρι­σε μέ θερ­μούς καί ἐγ­κάρ­διους λό­γους τόν Πρόεδρο καί τά μέ­λη τῆς Πα­ΔΕ­Ε, ἐκ­φρά­ζον­τας τίς εὐ­χα­ρι­στί­ες του γιά τήν τι­μη­τι­κή πα­ρου­σί­α τους στήν Μαρ­τυ­ρι­κή πό­λη τῆς Πα­ρα­μυ­θιᾶς.

Με­τά τό πέ­ρας τῆς ἐκ­δη­λώ­σε­ως ὁ Σε­βα­σμι­ώ­τα­τος συ­νό­δευ­σε τά μέ­λη στόν Ἱ­ε­ρό Να­ό Κοι­μή­σε­ως Θε­ό­το­κου (Πα­να­γί­α Πα­ρα­μυ­θί­α) καί στό Μνη­μεῖ­ο τῶν 49 ἐ­κτε­λε­σθέν­των προ­κρί­των τῆς πό­λε­ως τῆς Πα­ρα­μυ­θιᾶς ἀ­πό τά Στρα­τεύ­μα­τα Κα­το­χῆς ὅ­που τέ­λε­σε ἐ­πι­μνη­μό­συ­νη Δέ­η­ση.

Ἐκ τῆς Ἱ­ε­ρᾶς Μη­τρο­πό­λε­ως

Δειτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απο τον φακο του EpirusMedia:

O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.ΣΕΡΑΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

In this article