Η Νέα Δημοκρατία Θεσπρωτίας για την επίσκεψη του Ανδρέα Σπυρόπουλου στο Γ.Ν.Φ.

Δελτίο τύπου

Ευχαριστούμε τον κ. Σπυρόπουλο για την επίσκεψή του στο Γ.Ν. Φιλιατών και το ενδιαφέρον του που αν και Θεσπρωτός δεν φαίνεται να γνωρίζει καλά την λειτουργία του. Δεν ξέρει ότι το νοσοκομείο μας έχει τις υψηλότερες αναλογίες νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού σε σχέση με τους πολίτες που εξυπηρετεί.

Δεν γνωρίζει ότι ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός είναι από τους πλέον σύγχρονους όπως υπέρηχος για Μαιευτικό Ιατρείο, Μαγνητικός Τομογράφος και ότι επίκειται προμήθεια δέκα (10) νέων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού, ψηφιακού μαστογράφου, συστήματος λιθοτριψίας και σπιρομέτρησης.

Δεν γνωρίζει ότι τα τελευταία 4 χρόνια προσλήφθηκαν 100 άτομα επικουρικού και παραϊατρικού προσωπικού, καλύφθηκαν 25 θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και προσλήφθηκαν 30 άτομα μέσω του προγράμματος 55+. Ότι λειτούργησαν Αιματολογικό, Νευρολογικό, Ψυχιατρικό Ιατρείο και αναβαθμίστηκε το Γυναικολογικό…

Του συνιστούμε την επόμενη φορά να είναι ενημερωμένος καλύτερα και να επισκέπτεται πιο συχνά το νοσοκομείο μας με γνώμονα την καλύτερη παροχή υγείας στους συμπολίτες μας.

Ο Πρόεδρος
της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας

In this article