Συνάντηση Κώστα Πανταζή με το Σωματείο Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού του Δημοσίου

Με την αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Σωματείου Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) του Δημοσίου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του, Γεωργίου Γιώργο, και το μέλος του ΔΣ, Σαμπράκου...

Με την αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Σωματείου Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) του Δημοσίου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του, Γεωργίου Γιώργο, και το μέλος του ΔΣ, Σαμπράκου Ιωάννα, συναντήθηκε ο Κώστας Πανταζής. Η συνάντηση αφορούσε το σχέδιο νόμου για το νέο μισθολόγιο και βαθμολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου ΕΕΠ, ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Παραμυθιώτη Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τα ζητήματα του Σχεδίου Νόμου για το Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο, ανέπτυξε και ανέδειξε τα προβλήματα, που αυτό έχει, ιδίως όσον αφορά το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό του Δημοσίου και κατέθεσε τις προτάσεις του Σωματείου για ένα πιο ορθολογικό σύστημα Βαθμολογίου-Μισθολογίου, που θα προάγει την αξιοκρατία και τον εκσυγχρονισμό στη Δημόσια Διοίκηση.

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, αφού τόνισε την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού για την αποτελεσματικότητα  της Δημόσιας Διοίκησης, εξέφρασε την αμέριστη και ενεργή στήριξη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στις θέσεις του Σωματείου ΕΕΠ και στα αιτήματα του για ένα σύγχρονο, αξιοκρατικό, επιτελικό και λειτουργικό Δημόσιο Τομέα, όπου το εξειδικευμένο δυναμικό, πρέπει να έχει τον διακριτό ρόλο, που του ανήκει.

In this article

Join the Conversation