Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην αυριανή συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής

Στις 10:00 π.μ.

Συνεδριάζει αυριο Τρίτη η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία:

  1. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, από 9 έως 13-02-2024, προκειμένου να παραβρεθεί σε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου για θέματα ΠΕ Θεσπρωτίας, καθώς και στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.ΠΕ) ως μέλος της και έγκριση των σχετικών δαπανών.
  2. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης μηχανήματος έργου (γεωργικό πολυμηχάνημα) της Π.Ε. Θεσπρωτίας, στον ΤΟΕΒ Ραγίου – Κεστρίνης, έως 31-12-2028.
  3. Έγκριση δαπάνης και δέσμευση πολυετούς υποχρέωσης για παροχή υπηρεσιών διαχείρισης, επισκευής και συντήρησης κοινοχρήστων ποδηλάτων στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για προμήθεια και ανανέωση των πυροσβεστήρων των μηχανημάτων έργου και οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  5. Έγκριση του Μητρώου και των όρων αυτού, των ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών (αντιμετώπιση προβλημάτων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα κλπ) στις περιοχές ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για τη χρονική περίοδο έως 31/12/2024.
  6. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Θεσπρωτίας..

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!