Συνεχίζονται τα προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες του Σουλίου

Αν και δεν είναι αλήθεια ο τίτλος «2 χρόνια χωρίς τηλέφωνο τα χωριά του Σουλίου» όπως αυτός αναγράφηκε σήμερα σε εφημερίδες της Ηπείρου, δεν θα μπορούσαμε να μην...

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν οι Σουλιώτες στον ΟΤΕ. Η επιστολή η οποία υπογράφεται από πέντε εκπροσώπους των Τοπικών Ενοτήτων του Δήμου Σουλίου και την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Θεσπρωτική, απευθύνεται στον Προϊστάμενο του ΟΤΕ της Ηγουμενίτσας, κάνοντας γνωστό το θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Τοπική Κοινότητα Τσαγγαρίου (υπογράφει ο εκπρόσωπός της κ. Τζίμας Σωτήριος), στην Τοπική Κοινότητα Αυλοτόπου (υπογράφει ο κ. Μπάλλας Παναγιώτης, εκπρόσωπός της), Τοπική Κοινότητα Κουκουλιών (υπογραφή από τον κ. Φώτιο Μπόλωση), Τοπική Κοινότητα Σαμονίβας (εκπρόσωπός της ο κ. Τόκας Πέτρος ο οποίος και υπογράφει), καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Φροσύνης (με εκπρόσωπο τον κ. Γκόρλα Νικηφόρο).

 

Τι αναφέρουν στην επιστολή τους;

α. Σας γνωρίζουμε ότι οι κάτοικοι μας τις περισσότερες ημέρες του χρόνου είναι αποκλεισμένοι τηλεπικοινωνιακά, λόγω βλάβης των σταθερών τους τηλεφώνων, με τις γνωστές εξ’ αυτού του λόγου συνέπειες (Ασθένειες κ.λ.π).

β. Σας παρακαλούμε να ενεργήσετε για την οριστική επισκευή του Τηλεφωνικού μας Δικτύου, ώστε να σταματήσει η τηλεφωνική μας απομόνωση.

Γ. Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας, αλλά και για την περίπτωση που η επισκευή του τηλεφωνικού Δικτύου είναι αδύνατη, ώστε και εμείς στη συνέχεια να ενημερώσουμε τους κατοίκους μας για την υποβολή αιτήσεων διακοπής των τηλεφωνικών συνδέσεων και την απαλλαγή μας από την ανά 2/μηνο πληρωμή του Πάγιου τηλεφωνικού Τέλους στον ΟΤΕ.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!