Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας απο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι σε συνέχεια της συνεργασίας του με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου, υλοποίει τα παρακάτω προγράμματα κατάρτισης:

Α) Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Το σεμινάριο υλοποιείται εξ αποστάσεως.
Β) Τεχνικών Ασφαλείας, κατηγορίας Β & Γ, όπου παρέχεται η δυνατότητα σε εργοδότες επιχειρήσεων που ανήκουν στην Β και Γ Κατηγόρια επικινδυνότητας και δεν επιθυμούν να αναθέσουν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας σε άτομο εκτός της επιχείρησης ή να κάνουν σύμβαση με Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης, να επιμορφωθούν και να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρηση τους, εφόσον έχουν τα κατάλληλα προσόντα. Η κατάρτιση εργοδοτών που μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικών Ασφαλείας είναι ελάχιστης διάρκειας 10 ή 35 ωρών ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης. Το σεμινάριο υλοποιείται δια ζώσης.

Αναγκαία προϋπόθεση για την υλοποίηση των προγραμμάτων, είναι η συμμετοχή σε αυτά κατ’ ελάχιστο 14 συμμετεχόντων οι οποίοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 (για τον Α κύκλο αιτήσεων), αποστέλλοντας στο Επιμελητήριο αποκλειστικά μέσω email ([email protected]), συμπληρωμένη και σφραγισμένη Αίτηση την οποία μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.e-thesprotias.gr/.

Η συμμετοχή στα ανωτέρω σεμινάρια προϋποθέτει την καταβολή προνομιακού κόστους παρακολούθησης, που καταβάλλεται στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου (Σταύρου Νιάρχου 94, Ιωάννινα, τηλ.: 26510 44727) στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες.

Η δήλωση συμμετοχής στην ανωτέρω δράση αποτελεί ανταποδοτική υπηρεσία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τα Τακτικά του Μέλη.

In this article