Χρ. Κατσούρας προς Δ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα: ΦΥΓΕ – ΕΙΣΑΙ ΑΝEΠΙΘΥΜΗΤΗ στην Θεσπρωτία

Την οργή του Χρήστου Κατσούρα, προκάλεσε η έγκριση της Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ασφαλτικά στη Λωρίδα Σαγιάδας από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα....

Την οργή του Χρήστου Κατσούρα, προκάλεσε η έγκριση της Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ασφαλτικά στη Λωρίδα Σαγιάδας από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα. Η έγκριση προέκυψε αγνοώντας η κ. Μπάστα τις αρνητικές γνωμοδότησεις όλων των φορέων.

Άστραψε και βρόντησε λοιπόν ο βουλευτής Θεσπρωτίας και με γραπτή του δήλωση του εχτές αργά το βράδυ, ζητά από την κ. Μπάστα να παραιτηθεί από την θέση της και να φύγει από την Ήπειρο χαρακτηρίζοντας την ανεπιθύμητη.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

Πληροφορήθηκα πριν από λίγο πως η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ενέκρινε τη ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) για τα ασφαλτικά στη λωρίδα Σαγιάδας. Οι εξηγήσεις που μου έδωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της δε με έπεισαν. Όλα έχουν ένα όριο! Δε θα πω το αυτονόητο ότι είναι ανεπιθύμητη στη Θεσπρωτία.
Νομίζω πως μπορεί να διορθώσει με δυο πράξεις:
1ον Να φύγει από την Ήπειρο (εθελοντικά ή μη).
2ον Πριν φύγει να ανακαλέσει την απόφασή της.
Τέλος, καλώ την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ να ελέγξει την όλη διαδικασία για την ουσία και τη νομιμότητά της.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!