Τον Δήμαρχο Θανάση Ντάνη ευχαριστούν οι πολιτιστικοί σύλλογοι Παγκρατίου και Καρβουναρίου

Ανακοίνωση

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δήμαρχο Σουλίου κ. Αθανάσιο Ντάνη , ο οποίος στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας για την οικονομική ενίσχυση -διευκόλυνση των χορευτικών τμημάτων των Εκπολιτιστικών Συλλόγων μας Καρβουναρίου και Παγκρατίου, ώστε να μπορέσουν οι Σύλλογοί μας να συμμετέχουν στην καθιερωμένη εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας» (Π.Σ.Ε.), “Πίτα του Ηπειρώτη” που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.

Τον ευχαριστούμε για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησής μας (Λεωφορείο του ΚΤΕΛ), χωρίς την συνδρομή του οποίου δεν θα μπορούσαν τα χορευτικά τμήματα των Εκπολιτιστικών συλλόγων μας Καρβουναρίου και Παγκρατίου να συμμετέχουν στον διαχρονικό θεσμό ¨Πίτα του Ηπειρώτη 2024¨ ο οποίος αποτελεί στόχο την συνεύρεση των Ηπειρωτών και την προβολή της παράδοσης του τόπου.

Η φετινή εκδήλωση αφιερώθηκε στα μαρτυρικά χωριά της Ηπείρου, αποτίνοντας φόρο τιμής στους ανθρώπους που θυσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των πολέμων.

Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας

Με εκτίμηση
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρβουναρίου
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παγκρατίου

In this article

Join the Conversation