Απο την εκδήλωση για την ημερα της Γυναίκας στο Προδρόμι

Απο τον τοπικό Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Μ.Ε.Σ.Π. είναι μια ακόμη απόδειξη των ισχυρών δεσμών του Συλλόγου μας με τους κατοίκους της κοινότητας μας αλλά και των συνδημοτών μας.

Με κύρια συστατικά την ανάδειξη της ουσίας αυτής της ημέρας μνήμης και την συνεργασία μιας πλειάδας ατόμων, η χθεσινή μας συνάντηση αποτελεί πραγματική παρακαταθήκη για όλους μας.

Στον κατάμεστο και φιλόξενο χώρο του “Επαρχιακόν” υποδεχτήκαμε δεκάδες κύριες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ..

Το θέμα της κουβέντας μας “Η θέση της γυναίκας μέσα από τα ήθη και έθιμα του τόπου μας” το οποίο επιμελήθηκε και παρουσίασε η Αννούλα Βαρβέρη, ξύπνησε μνήμες και βιώματα της παράδοσης μας.

Στις παρευρισκόμενες μοιράστηκαν συμβολικά βραχιολάκια καθώς και δώρα έπειτα από κλήρωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Ντάνης και η Αντιδήμαρχος κ. Φιλη Αντιγονη, καθώς και η πρόεδρος της κοινότητας μας κ. Μούκα Σοφία.

Τον πλούσιο μπουφέ επιμελήθηκαν για ακόμη μια φορά οι κύριες, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ελενη Μποζουρη για την προσφορά της σε υλικά κατασκευής και στην Κατερίνα Φίλη για την προσφορά σε δώρο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Διαγνωστικό Κέντρο Υγεία Θεσπρωτίας για την δωρεάν μαστογραφία προς τον Σύλλογο μας.

Από τη πλευρά του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, νιώθουμε μεγάλη χαρά και συγκίνηση για την στήριξη σας και σε αυτή την εκδήλωση μας.
Ο πήχης ανεβαίνει όλο και ψηλότερα και αυτό είναι η δύναμη μας.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Προδρομίου

In this article

Join the Conversation