Στον εισαγγελέα οι δύο αστυνομικοί για τα 100 κιλά κάνναβης

Μετά την προθεσμία που ζήτησαν

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δύο αστυνομικοί και ο Αλβανός υπήκοος που συνελήφθησαν για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα έγιναν την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο ένας αστυνομικός βρέθηκε στο αυτοκίνητό του να έχει 102 κιλά και 670 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και συνοδηγό τον Αλβανό υπήκοο, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός αστυνομικός, εισήλθε στην πόλη της Ηγουμενίτσας, δεν σταμάτησε στο πρώτο σήμα των αστυνομικών, αλλά δεν σταμάτησε ούτε στο δεύτερο σήμα των ίδιων των συναδέλφων του, της Δίωξης Ναρκωτικών. Προσέκρουσε λίγα μέτρα μακρύτερα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και εκεί αποκαλύφθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά.

Ο δεύτερος αστυνομικός είχε παραμείνει σε καφετέρια στην περιοχή της Σαγιάδας, όπου είχαν προγραμματισμένη περιπολία και συνελήφθη ως συνεργός στη μεταφορά των ναρκωτικών.

Και οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, υπηρετούσαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας και συνελήφθησαν από τους συναδέλφους τους και τον ίδιο τον Διοικητή της Υπηρεσίας τους.

Απο την ΕΡΤ

In this article