Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην Περιφερειακή Επιτροπή

Συνεδριάζει την Πέμπτη

Συνεδριάζει την Πέμπτη  η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία:

  1. Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αντιστήριξη πρανών ποταμού Καλαμά μετά από πλημμύρες», αναδόχου «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.».
  2. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Ραγίου Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
  3.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις {«Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3×3», «11 α Γιτάνεια – IGOUMENITSA ATHLETICS», «Εκδήλωση ενόψει της Γιορτής του Αγίου Γεωργίου», «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα XCC/XCO Ποδηλασίας (Ολυμπιακό αγώνισμα)»}.
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του προϋπολογισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την επιστροφή παραβόλων.
  5. Έγκριση 7 ης τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το σχολικό έτος 2023 – 2024.
  6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός και απομάκρυνση φερτών υλικών του ποταμού Καλαμά στην περιοχή Βάρκα στην Βρυσέλλα Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
  7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση τοίχου αντιστήριξης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Συβότων – Αγιάς (παροχή υπηρεσιών)».
  8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός τάφρου επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας-Φιλιατών στην περιοχή Βρυσέλλα» (παροχή υπηρεσιών)».

In this article