Βροχή από σφαίρες για 338 κιλά χασίς

Συντάκτης: Ήπειρος Press   Από θαύμα σώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών. Οι Αλβανοί αποδείχθηκαν αδίστακτοι...

Συντάκτης: Ήπειρος Press
 
Από θαύμα σώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών. Οι Αλβανοί αποδείχθηκαν αδίστακτοι καθώς μόλις αντελήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον τους, με όπλα τύπου Καλάσνικωφ τα οποία έφεραν μαζί τους.
 
Το θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σε δασώδη περιοχή της Σαγιάδας. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηγουμενίτσας έφτασε η πληροφορία για ύποπτες κινήσεις κοντά στα σύνορα και έσπευσαν στο σημείο για έλεγχο. Η εμπειρία που είχαν ήταν αυτή που τους έσωσε τη ζωή. Οι αστυνομικοί φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και λόγω της μορφολογίας της περιοχής σέρνονταν ουσιαστικά στο έδαφος, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους εμπόρους ναρκωτικών.
 
 Τα στοιχεία αυτά ήταν που τους έσωσαν από τις σφαίρες. Οι ίδιοι ανταπέδωσαν τα πυρά και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό. Οι Αλβανοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τους σάκους που μετέφεραν και να κατάφεραν να εισέλθουν και πάλι στο Αλβανικό έδαφος, καθώς η απόσταση που τους χώριζε ήταν μικρότερη από πεντακόσια μέτρα. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 338 κιλά χασίς, ενώ εντοπίστηκαν και κάλυκες από όπλα Καλάσνικωφ με τα οποία είχαν πυροβολήσει οι αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών.
 
 
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!