Ανδρέας Σπυρόπουλος | «Μια ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμβάλει στη διεκδίκηση πόρων και εργαλείων»

«Οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι ευκαιρία για να επιλέξει ο λαός αξιωματική αντιπολίτευση και τη δύναμη που θα τεθεί απέναντι και θα κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές»

“Το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη, με την ευθύνη που τη βαραίνει, στέκεται στον ύψος των περιστάσεων και παίρνει πρωτοβουλίες. Για την κοινωνική στέγη, την ακρίβεια, το κόστος ζωής, το κοινωνικό κράτος, την ανασυγκρότηση του ΕΣΥ και την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας. Έχουμε μια αξιόπιστη πρόταση απέναντι στη ΝΔ. Οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι ευκαιρία για να επιλέξει ο λαός αξιωματική αντιπολίτευση και τη δύναμη που θα τεθεί απέναντι και θα κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές.”

Αυτο τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Σπυρόπουλος σε περιοδεία του στην Ναύπακτο με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές.  

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος σημείωσε πως μια ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να συμβάλει καταλυτικά στη διεκδίκηση πόρων και εργαλείων προς όφελος της περιφερειακής ανάπτυξης. Κάλεσε στο πλαίσιο αυτό τους πολίτες στις 9 Ιουνίου να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ με την ψήφο τους 

In this article