Τα λόγια είναι φτωχά…

Σήμερα το πρωί στις 8:00, στο 16ο χλμ της επαρχιακής οδού Παραμυθιάς – Γαρδικίου,  σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου και Δ.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί...

Σήμερα το πρωί στις 8:00, στο 16ο χλμ της επαρχιακής οδού Παραμυθιάς – Γαρδικίου,  σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου και Δ.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 39χρονη οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου κάτοικος Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς και ελαφρά ο 59χρονος οδηγός του Δ.Χ.Φ αυτοκινήτου επίσης κάτοικος Παραμυθιάς. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το πόνο που προκαλεί η απώλεια της έξοχης 39χρονης δασκάλας, η οποία ήταν αγαπητή σε όλη την Ήπειρο με πολλές κοινωφελείς και πολιτιστικές, ανιδιοτελείς δράσεις στο ενεργητικό της. Όλοι μας θα την θυμόμαστε σαν ένα άγγελο στην γη ο οποίος πήρε την θέση του ουρανό. Το σίγουρο είναι πως αν μπορούσε να μας μιλήσει θα μας έδινε κουράγιο και θα μας πρότρεπε να μην στενοχωριόμαστε και να την θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα μας.

Τα θερμά μας συλληπτήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της αγαπημένης μας Χρύσας που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

In this article

Join the Conversation