Από την περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη σε Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα | Βίντεο & Φωτογραφίες

Στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας στην Ήπειρο

Στην Θεσπρωτία βρέθηκε σήμερα Τριτη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας στην Ήπειρο.

Η αρχή έγινε από το λιμάνι της Ηγουμενίτσα οπου ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε στα έργα της Γ’ Φάσης του Λιμανιού. Σε δηλώσεις του τάχθηκε κατά του “ξεπουλήματος” όπως είπε, δημοσίων υποδομών και μίλησε για ένα άλλο μοντέλο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με εκπροσώπους του παραγωγικού τομέα με κύριο αντικείμενο της συζήτησης τα προβλήματα που δημιουργεί η νέα ΚΑΠ. Οι εκπρόσωποι του παραγωγικού τομεα τον ενημέρωσαν για ζητήματα της έγκαιρης και προγραμματισμένης πληρωμής των ενισχύσεων, ώστε να μπορεί αντίστοιχα να γίνεται και ο προγραμματισμός των δικών τους υποχρεώσεων και εξέφρασαν την ανησυχία τους για ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση των υδάτων, κάτι που, όπως ανέφεραν, θα εκτοξεύσει το κόστος παραγωγής τους.

Ο Στέφανος  Κασσελάκης χαρακτήρισε αποτυχημένες τις οποίες ιδιωτικοποιήσεις νερού έγιναν στην Ευρώπη, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου – όπως ανέφερε – γίνεται πλέον προσπάθεια το νερό να επιστρέψει στη διαχείριση του Δημόσιου τομέα.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Μάριο Κάτση, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, την βουλευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, τον βουλευτή Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, περιοδεύσε στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσπρωτία, ήταν η Παραμυθιά, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να υποδέχται στο μνημειο 49 Προκριτων ο Δημαρχος Σουλιου, μελη του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχη του κόμματος, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει λουλούδια στο μνημείο.

 

In this article