Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Ν.Τσούκαλη στην Θεσπρωτία

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του βουλευτή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Νίκου Τσούκαλη, στην Θεσπρωτία. Ο Νίκος Τσούκαλης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας Θωμά...

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του βουλευτή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Νίκου Τσούκαλη, στην Θεσπρωτία. Ο Νίκος Τσούκαλης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας Θωμά Δημητρίου και Δημήτρη Μηλιώνη αντίστοιχα, επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Ηγουμενίτσας όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Παππάς και οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Τσώλης και Κώστας Δημητρίου, απουσιάζοντος στην Αθήνα του Δημάρχου της πόλης Γιώργου Κάτσινου.

Κατά τη συνάντηση εκτέθηκαν από την πλευρά του Δήμου τα προβλήματα της πόλης που είναι ιδιαίτερα οξυμένα αυτή την περίοδο λόγω της ανεπαρκούς χρηματοδότησης των δήμων που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία εκτέλεσης δημοτικών έργων καθώς και προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής. Συζητήθηκαν επίσης οι αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην τουριστική περιοχή της Δημοτικής κοινότητας Πέρδικας η διέλευση του αγωγού του φυσικού αερίου από την περιοχή. Ο Νίκος Τσούκαλης μεταξύ άλλων, προέτρεψε τους εκπροσώπους του Δήμου στην πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να εφαρμόζουν πολιτικές αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες τους που δοκιμάζονται σκληρά από την πολιτική του μνημονίου. Όσον αφορά δε το πρόβλημα που δημιουργεί η διέλευση του αγωγού από την περιοχή της Πέρδικας, δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει άμεσα ερώτηση στη Βουλή με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

In this article

Join the Conversation